ВАЖНО !!! Поръчки направени в сайта се отказват същия ден до 16.00ч само по телефона на номер 0888307628

За нас


В детския online магазин LOLI.BG Вие ще откриете последните модни тенденции в детската мода. Ние добавяме постоянно нови артикули съобразени с модните тенденции в детската мода. Нашите стоки са подбрани за да задоволят всички Ваши желания и потребности. Те са съобразени и с мерките за безопастността за ващите деца. Тук ще намерите почти всичко за вашето дете. Използвайте формата за обратна вразка с нас. Ние ще отговорим на всички ваши въпроси. Споделяйте вашите мнения и желания към нас. Те са ни нужни за да подобряваме качеството си на работа към Вас. Приятно пазаруване в детски online магазин Loli.bg


В детски онлайн магазин LOLI.BG ще намерите блузки, комплекти, анцузи, бодита, пижамки, рокли, поли, панталони, клинове, туники, обувки, гуменки, пантовки, бебешки буйки, комплекти за изписване на бебе, аксесоари за бебето, играчкиза момичета, играчки за момчета, играчки за бебета, много дрънкалки, плюшени играчки, сандалки, чехли, обувки за всеки сезон. Тук ще откриете почти всичко за вашето дете.

ЗАЩИТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ ИНФОРМАЦИЯ.

ДЕТСКИ ОНЛАЙН МАГАЗИН ЛОЛИ.БГ ГАРАНТИРА ЗА ПОДАДЕНИТЕ ОТ ВАС ЛИЧНИ ДАННИ. ТЕ ЩЕ БЪДАТ ИЗПОЛЗВАНИ ОТ НАШИЯ АДМИНИСТРАТОР НА ЛИЧНИ ДАННИ САМО ЗА ОБРАБОТКАТА НА ВАШАТА ПОРЪЧКА. ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ СА ЗАЩИТЕНИ И КРИПТИРАНИ ОТ НАШИЯТ САЙТ. ВИЕ МОЖЕТЕ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ ПРИ ЖЕЛАНИЕ ОТ ВАША СТРАНА ДА ИЗТРИЕТЕ ЛИЧНИТЕ СИ ДАННИ ОТ САЙТА НИ.


 Тел: (+359) 0888 307 628