ВАЖНО! ВАЖНО! ВАЖНО! ОТКАЗВАНЕ НА НАПРАВЕНА ПОРЪЧКА САМО НА ТЕЛ.0888307628 ДО 17.00Ч СЪЩИЯ ДЕН.

Как да поръчам


В ON-LINE МАГАЗИН LOLI.BG може да пазарувате с регистрация и без регистрация.

РЕГИСТРАЦИЯ

Регистрирайте се в нашият сайт. При попълване на електроната форма на регистрация Потребителят е длъжен да даде точни и верни данни и да ги актуализира ако има промяна в тях. Попълнете правилно на Кирилица всички необходими за регистрацията Ви данни . При регистрацията си получавате парола за вход изпратена на вашият E-mail адрес.

Ако вече сте регистриран влезте през бутона ВХОД след това попълнете E-mail адрес и Парола .

Регистрирани и нерегистрирани потребители могат да разглеждат и поръчват всички предлагани от нас стоки.

КАК ДА ПАЗАРУВАМ

Влезте в сайта като регистриран или като нерегистриран потребител . Разгледайте стоките. След като изберете желаният от вас продукт селектирайте опците размер, цвят, брои. Добавете в количката с бутона ДОБАВИ. Може да продължите с пазаруването или да натиснете бутона ПОРЪЧАЙ.

Влезте в акаунта си изберете адрес за доставка .Преминете на следващата стъпка и изберете доставчик което кликнете върху метод за плащане с бутона "Потвърждавам". Поръчката Ви се регистрира при нас и на посочения от Вас е-mail адрес получавате автоматично генериран от системата e-mail за номера на Вашата поръчка и стойността, която трябва да заплатите с калкулираната в нея доставка.

ПОРЪЧКАТА ВИ СЕ РЕГИСТРИРА ПРИ НАС САМО КОГАТО ФИНАЛИЗИРАТЕ ПОРЪЧКАТА И ПОЛУЧИТЕ НОМЕР НА ПОРЪЧКА НА ВАШИЯТ E-MAIL АДРЕС.

ЗАЩИТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ ИНФОРМАЦИЯ.

ДЕТСКИ ОНЛАЙН МАГАЗИН ЛОЛИ.БГ ГАРАНТИРА ЗА ПОДАДЕНИТЕ ОТ ВАС ЛИЧНИ ДАННИ. ТЕ ЩЕ БЪДАТ ИЗПОЛЗВАНИ ОТ НАШИЯ АДМИНИСТРАТОР НА ЛИЧНИ ДАННИ САМО ЗА ОБРАБОТКАТА НА ВАШАТА ПОРЪЧКА. ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ СА ЗАЩИТЕНИ И КРИПТИРАНИ ОТ НАШИЯТ САЙТ. ВИЕ МОЖЕТЕ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ ПРИ ЖЕЛАНИЕ ОТ ВАША СТРАНА ДА ИЗТРИЕТЕ ЛИЧНИТЕ СИ ДАННИ ОТ САЙТА НИ.

ЗА ВЪПРОСИ КЪМ НАС СВЪРЖЕТЕ СЕ НА ТЕЛЕФОН 0888307628 ИЛИ НИ ПИШЕТЕ ЧРЕЗ ФОРМАТА НИ ЗА КОНТАКТИ.

Тел: (+359) 0888 307 628