ВАЖНО! ВАЖНО! ВАЖНО! ОТКАЗВАНЕ НА НАПРАВЕНА ПОРЪЧКА САМО НА ТЕЛ.0888307628 ДО 17.00Ч СЪЩИЯ ДЕН.

Доставка


Нашата фирма работи с куриерска служба ЕКОНТ. Доставките се извършват всеки работен ден без неделя. Начина на плащане е с изплащане на наложен платеж с пощенски паричен превод при получаване на стоката до даденият от Вас адрес за доставка или до зададен офис на Еконт.

СРОК НА ДОСТАВКA

Срокът за комплектоване, изпращане и доставка до посоченият от клиента адрес е от 1 до 4 работни дни. При налична стока изпращаме за следващият ден. Ако нещо от стоката не е налично за момента наш служител ще се свърже с вас .  При неналичие на дадена стока клиента може да я замени с друга или да откаже поръчката. Стойността на доставката до всички населени места на територията на страната е 8.00 лв до адрес на клиента и 6.00 лв до желан  офис на ЕКОНТ.  Ако желаете доставката  да бъде с фиксиран час към сумата на доставка се начисляват допълнително 2.50лева. Клиентът е длъжен да осигури достъп и възможност за получаване на поръчаната от него стока. Безплатна доставка на поръчки над 80 .00 лева до желан от вас офис на еконт. Доставката не е безплатна над 80.00лв ако  в поръчката Ви има намалени стоки или стоки в разпродажба.

ОТКАЗВАНЕ ОТ ПОРЪЧКА
Направена от вас поръчка може да откажете до 16.00 часа в същия ден в който е направена като се обадите на нашият телефон. МОЛЯ ПРИ ОТМЯНА НА ПОРЪЧКА ОБАДЕТЕ СЕ НА ТЕЛЕФОН 0888307628 веднага след като сте направили поръчката и сте решили да я отмените. ОТМЯНАТА ДА БЪДЕ В СЪЩИЯ ДЕН.

Поръчки направени в петък след 15.00 часа и поръчките направени в събота и неделя се изпълняват в понеделник. За всякакви други въпроси пишете ни или се свържете с нас.

ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА 0888307628 

ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТЪК ОТ 10-16 ЧАСА.