Как да поръчам


В ON-LINE МАГАЗИН LOLI.BG може да пазарувате с регистрация и без регистрация.

РЕГИСТРАЦИЯ

Регистрирайте се в нашият сайт. При попълване на електроната форма на регистрация Потребителят е длъжен да даде точни и верни данни и да ги актуализира ако има промяна в тях. Попълнете правилно на Кирилица всички необходими за регистрацията Ви данни . При регистрацията си получавате парола за вход изпратена на вашият E-mail адрес.

Ако вече сте регистриран влезте през бутона ВХОД след това попълнете E-mail адрес и Парола .

Регистрирани и нерегистрирани потребители могат да разглеждат и поръчват всички предлагани от нас стоки.

КАК ДА ПАЗАРУВАМ

Влезте в сайта като регистриран или като нерегистриран потребител . Разгледайте стоките. След като изберете желаният от вас продукт селектирайте опците размер, цвят, брои. Добавете в количката с бутона ДОБАВИ. Може да продължите с пазаруването или да натиснете бутона ПОРЪЧАЙ.

Влезте в акаунта си изберете адрес за доставка .Преминете на следващата стъпка и изберете доставчик което кликнете върху метод за плащане с бутона "Потвърждавам". Поръчката Ви се регистрира при нас и на посочения от Вас е-mail адрес получавате автоматично генериран от системата e-mail за номера на Вашата поръчка и стойността, която трябва да заплатите с калкулираната в нея доставка.

ПОРЪЧКАТА ВИ СЕ РЕГИСТРИРА ПРИ НАС САМО КОГАТО ФИНАЛИЗИРАТЕ ПОРЪЧКАТА И ПОЛУЧИТЕ НОМЕР НА ПОРЪЧКА НА ВАШИЯТ E-MAIL АДРЕС.

ЗА ВЪПРОСИ КЪМ НАС СВЪРЖЕТЕ СЕ НА ТЕЛЕФОН 0888307628 ИЛИ НИ ПИШЕТЕ ЧРЕЗ ФОРМАТА НИ ЗА КОНТАКТИ.

Тел: (+359) 0888 307 628