ВАЖНО! ВАЖНО! ВАЖНО! ОТКАЗВАНЕ НА НАПРАВЕНА ПОРЪЧКА САМО НА ТЕЛ.0888307628 ДО 17.00Ч СЪЩИЯ ДЕН.

ДЕТСКИ РОКЛИ НА БЪЛГАРСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ СЕЗОН ПРОЛЕТ-ЛЯТО 2017 ГОДИНА

Детските рокли са едни от най търсените продукти в онлайн магазините за детски стоки. Нашият магазин LOLI.BG зарежда постоянно новите модели детски рокли на всички водещи производители на детски рокли фирмите АНИСИЯ, КИМ КИДС, ИВОН, КАТРИН, БИТЪЛ МЕЙ, ДАРК 7, ЕЛИ РОЗЕЛИ, КАЛИНА, КИМЕКС, КОНТРАС, ТЕДИ МОД, САЛИ, КОНТРАСТ, ЛИМА, МАРИША, СВЕТЛИ, СИБЕЛ, СЛАВЕЙКА и много други.Малките госпожици обичат да бъдат облечени стилно и модерно за това ние се стремим да предложим най-доброто на пазара за тях.Детските фирми производители на детски рокли започнаха да изкарват своите нови колекции детски рокли за сезона пролет-есен 2017 година.Фирма *СЕВТЕКС* като водеща фирма за детски рокли и този път не изневери на стила си. Повечето модели на фирмата са с тюлени долни части на роклите създаващи обем . Този стил се харесва вече няколко години за това и тази година фирмата залага този си стил харесван от по кокетните госпожици http://loli.bg/detski-drehi-momiche/rokli-dalag-rakav
Фирма *МАРИЕЛА* изкара също свой модели за пролетно летния сезон http://loli.bg/roklia-mariela-sarca
Рокля без ръкав декорирана на нежни розови сърца и допълнена с болеро. Този стил рокли са подходящи и за двата сезона за пролетта като се използва болерото и лятото роклята може да се носи като лятна рокля без ръкав.
Фирма *СЛАВЕЙКА* този сезон е наблегнала на пъстроцветните нюанси съчетани с нежни флорални мотиви и красиви пеперуди.
Роклите на фирма СЛАВЕЙКА за сезона излъчват пролетно лятно настроение http://loli.bg/detski-drehi-momiche/rokli-dalag-rakav Допълнени са с болера за да могат да се носят и в двата сезона -пролетта и лятото.
Очакваме с нетърпение и летните модели рокли на българските производители.